Werkplaats

Altijd vooraf een offerte!

Onderdelen binnen 24 uur geleverd

Concurrerende prijzen!

Haal en brengservice

Motorbanden

michelin_pilot

Kom vrijblijvend langs en laat je banden checken!

De banden voor uw motorfiets, scooter of bromfiets vormen de basis voor veilig rijden. Helaas zien wij te vaak banden die al ver onder de wettelijke eis zijn versleten. Vooral in natte weersomstandigheden is dit levensgevaarlijk. Wij leveren banden voor elke rijwiel en alle omstandigheden, alle merken en altijd “vers” rubber. Kom vrijblijvend langs om uw banden te laten meten. Denkt u ook even om de juiste bandenspanning?

Motorfiets APK

Maak een afspraak voor een gratis APK rapport van je motorfiets. Ontvang vrijblijvend een offerte!

Putoline olie. Onze line up!

putoline-logo

Welke olie is geschikt voor jouw motor (road of off-road), scooter of bromfiets? Wij hebben het juiste smeeradvies. Veel direct uit voorraad leverbaar.

Merkonafhankelijk

U kunt bij ons terecht voor totaal onderhoud aan zowel jonge als oudere motoren en bromfietsen. Omdat wij al meer dan 50 jaar actief zijn hebben wij van de meeste modellen nog alle technische gegevens in huis. Bent u zelf aan het sleutelen? Geen probleem, wij leveren ook onderdelen voor eigen gebruik. Voor een offerte kunt u ons mailen of bellen. Hou altijd het kenteken van het rijwiel bij de hand.

brembo_logo

Het remsysteem is het belangrijkste onderdeel van uw rijwiel. Minimaal één keer per jaar moet uw remsysteem gecontroleerd worden. Vaak is reinigen al voldoende. Dit voorkomt overmatige slijtage van de remblokken of erger, beschadiging van de remschijven. Wij monteren bij voorkeur Ferodo remblokken en remschijven. Scherper geprijsd dan origineel en zeker niet minder in kwaliteit.

Optimate_short_logo

Acculader, druppellader en accuconditioner voor je motor (ook te gebruiken voor de scooter) Druppellader/conditioner voor 12 Volts accu van 100 Ah (AGM, MF en GEL) Snelle levering uit voorraad en 2 jaar fabrieksgarantie. Laadkabel met zekering voor bevestiging aan de accu en TM-74 laadkabel met krokodillenklemmen.
De acculader is van weersbestendig kunststof (vochtbestendig). Status is zichtbaar van de laadcapaciteit. De kwaliteit en status van de accu is zichtbaar

optimate_lader

Kijk ook eens in onze webshop. Er staan veel onderdelen in van motoren en bromfietsen vanaf 1960. Kun je een onderdeel niet vinden of is het after-sales? Neem dan contact met ons op. Veel onderdelen zijn binnen 24 uur op voorraad. Originele delen binnen één week.

En bestel direct in onze webshop!

Of mail voor meer info