Fietsen
logo-qwic-trans

How Qwic are you?

Alweer meer dan 10 jaar Hollands design en eigen technisch ontwerp. “Trendy, hip , stijlvol” horen wij vaak in onze winkel. Met elke QWIC elektrische fiets rijd je zonder te zweten naar je werk of maak je met vrienden een mooie ronde door de omgeving. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen direct van A naar B. De e-bike is een serieus alternatief voor de auto. Misschien is het merk Qwic nog niet bij iedereen bekend, maar na een proefrit bent u snel om.

qwic rd10
gazelle-logo

Gazelle fietsen met Bosch middenmotor ondersteuning

Het goed gedoseerde aandrijvingssysteem.
De nieuwe Active Line is de kleinste en lichtste aandrijving die ideaal is voor iedereen die in het dagelijks leven een gematigde ondersteuning wenst. Samen met de boordcomputers Nyon, Intuvia en Purion en de Bosch PowerPacks vormt de nieuwe Active Line een perfect team. Beleef de harmonieus gedoseerde acceleratie met een stille aandrijving.

bosch active

Gecertificeerde fietsdiagnose

Gazelle 100%
Batavus 100%
Koga Miyata 100%
Qwic 100%
Sparta 100%
Bosch 100%
Bafang 100%
Shimano Steps 100%

Een selectie van onze voorraad fietsen vind je in onze webshop.

Schwalbe banden

schwalbe

Rijd je vooral in de stad? Fiets je tijdens tochten door de natuur meestal op veldwegen? Wil je ook optimale lekbescherming tijdens het mountainbiken? Voor al deze eisen bestaat er een geschikte ’onplatbaar’-band. En voor iedereen die met een E-Bike rijdt: alle ’onplatbaar’-banden zijn uitermate geschikt voor gebruik op een E-Bike!

De Marathon Plus ORIGINAL met bijzonder lage rolweerstand is onze meest verkochte band. De Marathon Plus TOUR met het karakteristieke trekkingprofiel is de veelzijdige band voor asfalt en veldwegen. De nieuwe Marathon Plus MTB heeft veel grip in het terrein en rolt met zijn doorlopende middenril zeer licht over harde ondergrond.

Rivel-logo-1-300x300

Nieuw in 2019 de Rivel Fairbanks

De Bafang middenmotor onder het lage instap monotube frame van de Rivel Fairbanks is opvallend trillingsarm, waardoor de ondersteuning van deze fiets heel natuurlijk aandoet. Op comfort komt deze fiets niets tekort: monoveer voorvork, verende zadelpen, verstelbaar stuur en Shimano Nexus 8 versnellingennaaf.

fairbanks