Fietsen

Onze voorraad- Snelle levering

Schwalbe banden

schwalbe

Rijd je vooral in de stad? Fiets je tijdens tochten door de natuur meestal op veldwegen? Wil je ook optimale lekbescherming tijdens het mountainbiken? Voor al deze eisen bestaat er een geschikte ’onplatbaar’-band. En voor iedereen die met een E-Bike rijdt: alle ’onplatbaar’-banden zijn uitermate geschikt voor gebruik op een E-Bike!

De Marathon Plus ORIGINAL met bijzonder lage rolweerstand is onze meest verkochte band. De Marathon Plus TOUR met het karakteristieke trekkingprofiel is de veelzijdige band voor asfalt en veldwegen. De nieuwe Marathon Plus MTB heeft veel grip in het terrein en rolt met zijn doorlopende middenril zeer licht over harde ondergrond.

Nieuw de QWIC Premium i serie

De Premium i MN7+ heeft een luxe uitstraling met een volledig in het frame geïntegreerde accu. Verder is deze design fiets uitgevoerd met een krachtige middenmotor met rotatie- en krachtsensor. Uniek aan de Premium i MN7+ is het nieuwe full colour LCD display, deze interface is samen met Bafang ontworpen en is geheel in stijl van QWIC. De Shimano Nexus naafversnelling zorgt voor het grootste gemak, aangezien je op ieder moment zorgeloos kunt schakelen. Daarnaast is de naafversnelling ontzettend onderhoudsvriendelijk.

Gecertificeerde fietsdiagnose

Gazelle 100%
Batavus 100%
Koga Miyata 100%
Qwic 100%
Sparta 100%
Bosch 100%
Bafang 100%
Shimano Steps 100%