De Qwic Mira Daily

is de ideale e-bike voor een actieve levensstijl. Wat er ook op je programma staat, met deze veelzijdige e-bike kom je elke dag met stijl door. Breng je kinderen naar school en rij daarna door naar je werk. Met de Mira Daily wordt elke rit een waar genot. 

Nodigt uit om te fietsen

Met zijn strakke design en de comfortabele fietservaring wordt met de Mira Daily elke rit onweerstaanbaar. Het frame heeft een comfortabele Lage instap. Je plaatst en verwijdert eenvoudig de accu dankzij het draaglusje.

Deze e-bike is in verschillende unieke kleuren verkrijgbaar, die hem zijn kenmerkende uiterlijk geven.

Heeft uw werkgever een fietsenplan? Wij zijn deelnemer van het Fiscfree fietsenplan van Nationale Fietsprojecten. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste fiets voor maximaal voordeel. Ook helpen wij u met de bestelprocedure!

Wij zijn exclusief dealer van het merk QWIC in noord Groningen. Kom snel langs en ontdek de vele modellen e-bike die dit merk kent.

Oldtimer parts

Wij hebben meer dan 6000 oldtimer onderdelen in voorraad van vooral Japanse bromfietsen en motoren tot 1997. Kijk snel in onze webshop!

Kom aub niet voor onderdelen langs in onze winkel. Deze afdeling staat los van de fietsenwinkel. Je kunt via email een order plaatsten. Er wordt dan zo spoedig mogelijk gecontroleerd of alle delen in voorraad zijn. Maar in principe geldt, als het in de shop staat is het in voorraad. Als je op contact klikt hierboven komt het helemaal in orde!

Zorgeloos op weg met Tracefy

tracefy

Een elektrische fiets is waardevol. Dat weten helaas ook fietsendieven.

Omdat je niet wilt dat jouw kostbare aankoop plotseling verdwenen is, biedt Tracefy je de oplossing: door de Tracefy GPS-tracker in je fiets in te laten bouwen, verlies je hem nooit helemaal uit het oog.
Via een app krijg je een melding als je fiets verplaatst en kun je altijd realtime zien waar hij nu is en eventueel direct onze opsporingsdienst inschakelen.

Daarnaast kun je in de app je routes terugkijken en alle rit statistieken inzien. Een fietscomputer die altijd aanstaat en alle rit data vastlegt.

Heb je onze nieuwsbrief gehad? Plan dan nu je afspraak!

Plan op tijd een controlebeurt. Er staan ook weer diverse software updates klaar voor elektrische fietsen, mis deze niet. Ook staat de nieuwe collectie fietsen klaar in de winkel. Maak een proefrit en geniet van een sportief jaar!

logo-qwic-trans
freebike

Al 45 jaar

Een vertrouwd adres!

Webshop

Snelle levering!

Online gevonden

Offline geholpen!

Latest from blog

 • 19apr
  0

  Schakelarmoede

  Als je goed naar de foto kijkt kun je zien dat er een paar tanden missen. Dit tandwiel is het hoofdaandrijftandwiel van de Bafang M200 motor. Deze [...]

 • 11jan
  0

  Zo begint het..

  Je ziet het chroom van de voorvork. Fietsen zijn tegenwoordig goed bestand tegen weersinvloeden. Toch zijn er een paar kleine punten waar je zelf om [...]

AL MEER DAN 45 JAAR!

Merkonafhankelijk
Snelle levering
Haal & Breng service

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.