Ontdek de Huyser, Maleo

Met de Maleo e-bike hoef je nooit meer te smeren en stellen dankzij de onderhoudsvriendelijke riemaandrijving. Het gebruik van het Gates CDX Carbon Beltdrive systeem maakt dat deze fiets van ongekende kwaliteit is. De bredere banden en verende voorvork zorgen voor een comfortabele, maar tegelijkertijd sportieve, rijervaring. De Maleo Sparkling White is een stijlvolle en tijdloze tweewieler waarmee je zonder te transpireren jouw bestemming bereikt.

Heeft uw werkgever een fietsenplan? Wij zijn deelnemer van het Fiscfree fietsenplan van Nationale Fietsprojecten. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste fiets voor maximaal voordeel. Ook helpen wij u met de bestelprocedure!

Wij zijn exclusief dealer van het merk QWIC in noord Groningen. Kom snel langs en ontdek de vele modellen e-bike die dit merk kent.

Oldtimer parts

Wij hebben meer dan 6000 oldtimer onderdelen in voorraad van vooral Japanse bromfietsen en motoren tot 1997. Kijk snel in onze webshop!

Bohlt vouwfietsen

2601468512

De BOHLT X160 levert niet alleen spectaculaire prestaties, maar heeft ook een sportieve uitstraling. Korte én lange afstanden afleggen gaat gemakkelijk doordat de fiets een bereik van 50 km heeft. Het extra kleine wieltje in het midden van de fiets maakt het gemakkelijk om de fiets ingeklapt mee te nemen.

Heb je onze nieuwsbrief gehad? Plan dan nu je afspraak!

Plan op tijd een controlebeurt. Er staan ook weer diverse software updates klaar voor elektrische fietsen, mis deze niet. Ook staat de nieuwe collectie fietsen klaar in de winkel. Maak een proefrit en geniet van een sportief jaar!

logo-qwic-trans
freebike

Al 45 jaar

Een vertrouwd adres!

Webshop

Snelle levering!

Online gevonden

Offline geholpen!

Latest from blog

AL MEER DAN 45 JAAR!

Merkonafhankelijk
Snelle levering
Haal & Breng service

Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.