Home

Hazekamp Middelstum

Submit

Onderhoud Motoren en bromfietsen

Merk onafhankelijk, Vooraf een offerte

Acculader, druppellader en accuconditioner voor je motor (ook te gebruiken voor de scooter) Druppellader/conditioner voor 12 Volts accu van 2 tot 35 Ah (AGM, MF en GEL) Snelle levering uit voorraad 2 jaar fabriekgarantie Inclusief levering van TM-71

(snoerset met zekering voor bevestiging aan accu) en TM-74 (snoerset met krokodillenklemmen).

De acculader is van weersbestendig kunststof (vochtbestendig). Aan de bovenzijde en onderzijde is de behuizing voorzien van ophanggaten (extra beugel is niet nodig).

Status is zichtbaar van de laadcapaciteit. De kwaliteit en status van de accu is zichtbaar.

Putoline Oil is een belangrijke speler op de markt voor motorfietssmeermiddelen- en onderhoudsproducten. Putoline Oil wordt gekenmerkt door een kwalitatief hoogwaardige, aantrekkelijke en bijzonder complete productlijn.  Welke producten zijn geschikt voor uw voertuig? Vul de gegevens in voor een snel en actueel advies op maat.


03 De smering

U kunt bij ons terecht voor totaal onderhoud aan zowel jonge als oudere motoren en bromfietsen. Omdat wij al meer dan 50 jaar actief zijn hebben wij van de meeste modellen nog alle technische gegevens in huis. Bent u zelf aan het sleutelen? Geen probleem, wij leveren ook onderdelen voor eigen gebruik. Voor een offerte kunt u ons mailen of bellen. Hou altijd het kenteken van het rijwiel bij de hand.

04 Totaal onderhoud

De banden voor uw motorfiets, scooter of bromfiets vormen de basis voor veilig rijden. Helaas zien wij te vaak banden die al ver onder de wettelijke eis zijn versleten. Vooral in natte weersomstandigheden is dit levensgevaarlijk. Wij leveren banden voor elke motor en alle omstandigheden, eerste klas merken en altijd “vers” rubber. Kom vrijblijvend langs om uw banden te laten meten. Denkt u ook even om de juiste bandenspanning?01 Banden de basis

Het remsysteem is het belangrijkste onderdeel van uw rijwiel. Minimaal één keer per jaar moet uw remsysteem gecontroleerd worden. Vaak is reinigen al voldoende. Dit voorkomt overmatige slijtage van de remblokken of erger, beschadiging van de remschijven.  Wij monteren bij voorkeur Ferodo remblokken en remschijven. Scherper geprijsd dan origineel en zeker niet minder in kwaliteit.

02 Het remsysteem

05 Onderhoudstip!

HomeHazekamp TweewielersMotorenDHZWebshopInfo