Home

Hazekamp Middelstum

Submit

Automaterialen- Doe Het Zelf

Helar SP 5W-30 LL - 3,  low SAPS motorolie


Alle Delphi rem- blokken en- schoenen zijn dusdanig ontworpen dat ze voldoen aan de gestelde prestatieniveaus voor de eerste-montageonderdelen. Het is hun streven altijd een optimale remprestatie te leveren. Delphi heeft wereldwijd de reputatie enkel en alleen remonderdelen van de allerhoogste kwaliteit te leveren. Deze reputatie is van cruciaal belang bij de levering van veiligheidskritische onderdelen zoals remschijven en -trommels.
De Delphi stuurdelen omvatten spoorstangen, kogelgewrichten, fuseepennen, wieldraagarmen, lagerbussen, stabilisatoren, spoorstangarmen, stuurbekrachtigingspompen en tandheugels


Wij leveren een volledig programma automaterialen en gereedschappen. Snelle levering van onderdelen doordat onze winkel 5 maal per werkdag bevoorraad wordt door meerdere leveranciers.
Klanten kunnen profiteren van ons aanbod bekende merken, zoals ; Bosal uitlaten, Delphi remdelen, Philips, Valma car-care, Kroon olie en het hele doe het zelf programma van THR, alles voor in- en om het huis. Dit is nog maar een selectie van a-merken die wij kunnen leveren. Bijvoorbeeld voor automaterialen hoeft u alleen maar met uw kenteken bij de hand te bellen voor de juiste onderdelen.
Komt u langs in de winkel,dan kunt u vaak direct de onderdelen meenemen,daar wij van veel onderdelen toplijnen op voorraad hebben.Kroon-Oil is één van de grootste onafhankelijke producenten en specialisten van smeermiddelen in West-Europa. Wij leveren een groot assortiment kwaliteitsproducten.
De laatste jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met Doe Het Zelf artikelen. Wij hebben een grote voorraad in ijzerwaren, gereedschappen, elektra en tuinartikelen. In combinatie met onze winkel in automaterialen hebben we dus nu een mooi totaal concept.

Tijd voor het buitenschilderwerk? Met de verven van Wijzonol wordt iedere schilderklus meteen een stuk leuker.De verven van Wijzonol zijn er voor buiten én binnen en kwaliteit is altijd gegarandeerd. Onze buitenverfen staan garant voor jarenlange bescherming van uw woning. Mooi, sterk en geweldig duurzaam. Net als onze verven voor het interieur trouwens. Makkelijk aan te brengen, perfect dekkend. Verf is heel persoonlijk en daarom hebben wij een groot aanbod.


Test of de ondergrond hecht: plak plakband op de ondergrond en trek het met een stevige ruk los. Zitten er resten oude verf of poeder op het plakband, dan dient men de slecht hechtende lagen te verwijderen.


Home Hazekamp Tweewielers Motoren DHZ Webshop Info

Tuinieren met behulp van het Hendrik Jan YouTube kanaal.

Sinds kort heeft Hendrik Jan zijn eigen YouTube kanaal. Hier kunnen consumenten video’s vinden over de producten van Hendrik Jan.